Të nderuar dhe të respektuar dashamir të shoqates Bamirsia 2018 ESSELAMU ALEJKUM VE RAHMETULLAHI VE BEREKATUHU Paqa Mëshira dhe Bereqeti i Allahut qoftë mbi ju Në fillim ju falenderojmë për ndimën tuaj që aferuat shoqates për të ndimuar skamnorët në vendlindje siashtu dhe vizitën tuaj në faqen tonë. Njëkohësishtë ju bëjmë thirrje që të na bashkangjiteni edhe ju në lehtësimin e jetesës së kategorive me nevoja ushqimore në Shkup / Kumanov. Këtu do ti gjeni informatat mbi punën dhe aktivitetin tonë. Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 është themeluar më 11.Mars 2018 dhe fokusohet në aktivitete humanitare siq janë. 1. Familjet e jetimave 2. Familjet me sëmundje të ndryshme 3. Familjet për nevoja ushqimore,etj. Ndihmë ushqimore mujore për jetimat Të dashur dhe shumë të respektuar, Bëmirs dita ditës numri i jetimëve sa vjen dhe shtohet,poashtu edhe gjendja ekonomiko- sociale po rëndohet tej mase. Shoqata jonë ndihmon disa familje jetima dhe familje me sëmundje të ndryshme, që presin ndihmën tuaj. Rëndësia dhe vlera e jetimit është shumë e madhe te Zoti i gjithësisë, andaj ne do ta cekim vetëm një thënje të derguarit tonë Muhamedit a.s. i cili na mëson duke thënë ; Të pakten lëkmoje jetimin,njëher ta lëkmoshë jetimin, sa kime flok ka në kokën e tijë, aq shpërblime ke te Zoti i gjithësisë.

Impressum

Shoqata Humanitare BAMIRSIA 2018 Shkup - Kumanov
Bëhu pjesë edhe ti. Ndihmo skamnorët dhe jetimët.
Copyright © 2018 - 2019 Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 Shkup - Kumanov
Design 15.07.2018 by TeToVaRi ®
Dhuroni gjithashtu
NDALOHET DHENIA E PUNIMEVE PA PASUR LEJE NGA AUTORI NE MOSPERPUTHJE ME KETE LICENCE!

Impressum

Të nderuar dhe të respektuar dashamir të shoqates Bamirsia 2018 ESSELAMU ALEJKUM VE RAHMETULLAHI VE BEREKATUHU Paqa Mëshira dhe Bereqeti i Allahut qoftë mbi ju Në fillim ju falenderojmë për ndimën tuaj që aferuat shoqates për të ndimuar skamnorët në vendlindje siashtu dhe vizitën tuaj në faqen tonë. Njëkohësishtë ju bëjmë thirrje që të na bashkangjiteni edhe ju në lehtësimin e jetesës së kategorive me nevoja ushqimore në Shkup / Kumanov. Këtu do ti gjeni informatat mbi punën dhe aktivitetin tonë. Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 është themeluar më 11.Mars 2018 dhe fokusohet në aktivitete humanitare siq janë. 1. Familjet e jetimave 2. Familjet me sëmundje të ndryshme 3. Familjet për nevoja ushqimore,etj. Ndihmë ushqimore mujore për jetimat Të dashur dhe shumë të respektuar, Bëmirs dita ditës numri i jetimëve sa vjen dhe shtohet,poashtu edhe gjendja ekonomiko- sociale po rëndohet tej mase. Shoqata jonë ndihmon disa familje jetima dhe familje me sëmundje të ndryshme, që presin ndihmën tuaj. Rëndësia dhe vlera e jetimit është shumë e madhe te Zoti i gjithësisë, andaj ne do ta cekim vetëm një thënje të derguarit tonë Muhamedit a.s. i cili na mëson duke thënë ; Të pakten lëkmoje jetimin,njëher ta lëkmoshë jetimin, sa kime flok ka në kokën e tijë, aq shpërblime ke te Zoti i gjithësisë.
Design 15.07.2018 by TeToVaRi ®
NDALOHET DHENIA E PUNIMEVE PA PASUR LEJE NGA AUTORI NE MOSPERPUTHJE ME KETE LICENCE!
Bëhu pjesë edhe ti. Ndihmo skamnorët dhe jetimët.
Dhuroni gjithashtu
Copyright © 2018 - 2019 Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 Shkup - Kumanov