Bëhu pjesë edhe ti.

Ndihmo skamnorët dhe jetimët.

Abanoje kanalin @SHHB2018

FaceBook Instagram Twitter YouTube

Shoqata humanitare Bamirsia 2018 Shkup - Kumanov Organizon dhe Ndihmon ati ku ka nevoj…
Shoqata Humanitare BAMIRSIA 2018 Shkup - Kumanov
Copyright © 2018 - 2019 Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 Shkup - Kumanov
Design 15.07.2018 by TeToVaRi ®

Mir se vini

Bëhu pjesë edhe ti. Ndihmo skamnorët dhe jetimët.
Dhuroni gjithashtu

Merketing

Merketig te SHHB2018.ch behu Sponsor dhe ndihmon edhe ti.!

Formulari

1. Printoni Formularin 2. Plotsoni të dhenat 3. Scene me Printer dhe Dergone me E-Mail. ose… 4. Fotografo dhe dergo me WhatsApp, Viber, E-Mail.!

Impressum

Të nderuar dhe të respektuar dashamir të shoqates Bamirsia 2018 ESSELAMU ALEJKUM VE RAHMETULLAHI VE BEREKATUHU Paqa Mëshira dhe Bereqeti i Allahut qoftë mbi ju. Në fillim ju falenderojmë për ndimën tuaj që aferuat shoqates për të ndimuar skamnorët në vendlindje siashtu dhe vizitën tuaj në faqen tonë.!

Ndihmë

Si mund edhe ty me ndihmu me gjith Stafin e Bamirsia 2018 Së bashku me ju ndihmu atinve qe kan nevojen në Vendlindje Shkup & Kumanov.!
NDALOHET DHENIA E PUNIMEVE PA PASUR LEJE NGA AUTORI NE MOSPERPUTHJE ME KETE LICENCE!

Bëhu pjesë edhe ti.

Ndihmo skamnorët dhe jetimët.

Abanoje kanalin @SHHB2018

FaceBook Instagram Twitter YouTube

Shoqata humanitare Bamirsia 2018 Shkup - Kumanov Organizon dhe Ndihmon ati ku ka nevoj…

Formulari

1. Printoni Formularin 2. Plotsoni të dhenat 3. Scene me Printer dhe Dergone me E-Mail. ose… 4. Fotografo dhe dergo me WhatsApp, Viber, E-Mail.!

Ndihmë

Si mund edhe ty me ndihmu me gjith Stafin e Bamirsia 2018 Së bashku me ju ndihmu atinve qe kan nevojen në Vendlindje Shkup & Kumanov.
Copyright © 2018 - 2019 Shoqata Humanitare Bamirsia 2018 Shkup - Kumanov
Design 15.07.2018 by TeToVaRi ®
NDALOHET DHENIA E PUNIMEVE PA PASUR LEJE NGA AUTORI NE MOSPERPUTHJE ME KETE LICENCE!
Bëhu pjesë edhe ti. Ndihmo skamnorët dhe jetimët.
Dhuroni gjithashtu

Impressum

Të nderuar dhe të respektuar dashamir të shoqates Bamirsia 2018 ESSELAMU ALEJKUM VE RAHMETULLAHI VE BEREKATUHU Paqa Mëshira dhe Bereqeti i Allahut qoftë mbi ju. Në fillim ju falenderojmë për ndimën tuaj që aferuat shoqates për të ndimuar skamnorët në vendlindje siashtu dhe vizitën tuaj në faqen tonë.!

Mir se vini

Merketing

Merketig te SHHB2018.ch behu Sponsor dhe ndihmon edhe ti.!